• Wervingsaktie nieuwe leden

• Kom jij ook voetballen bij V.V. Rockanje?

De eerste 5 inschrijvers bij de jeugd ontvangen een V.V. Rockanje starters pakket om hun voetbal carriere fantastisch te beginnen. Leden die een nieuw lid aan dragen krijgen ook een V.V. Rockanje starters pakket. Voetballen met je vrienden prestatie gericht of voetballen met plezier bij V.V. Rockanje is het mogelijk. Rockanje verwelkomt iedereen, nieuwe leden voormalig leden , jongens/meisjes.

Ben je geboren in 2013/2014 dan kan je aan je voetbal avontuur gaan beginnen, het spelletje en het sporten in teamverband zal je ervaringen bijbrengen die je altijd met je mee blijft dragen. Een ontzettend gave tijd waaraan je veel plezier kunt beleven.

Lijkt het je leuk maar twijfel je nog? Je mag drie keer meetrainen en besluit je lid te worden, dan is dat per volgend seizoen, maar kun je doortrainen tot het einde van de training van dit seizoen, dat door alle Covid-19 perikelen niet standaard is. Stuur ons snel een mail of vraag om meer informatie.

Voor informatie en contactpersonen verwijzen wij u naar de website www.vvrockanje.nl of stuur een mail naar wedstrijdzakenjeugd@vvrockanje.nl / secretariaat@vvrockanje.nl .