• Wereldprestatie JO13-1 met 10 man

 • ROCKANJE JO13-1  zet meer dan perfecte teamprestatie neer !!

  Vlotbrug JO13-1- Rockanje JO13-1

  Vandaag naar de Kooistee , niet te verwarren met de Kooistra want dat  is de speler uit ons team, maar wel in de frituur dampen onder de rook van Farm Frites , dus  maar goed dat de wedstrijd dan in ieder geval niet om half 9 gespeeld werdt , ook de wedstrijd die aantal weken geleden nog eerder gestopt moest worden door een opstootje , maar hoe anders was de wedstrijd vandaag een meer dan prima scheidsrechter en een werkelijk collectief 10 tal in het veld

  Laten we eerst eens beginnen met  een update uit de ziekenboeg, want waar je op hoopt dat deze langzaam weer leeg raakt is er niks minder waar en was het vandaag dat we zelfs in ondertal moesten starten in een gecreëerde 1-4-3-2 opstelling met  10 dus.

  Lev : Lev zal er voorlopig nog uit zijn , afgelopen week contact  gehad en waar we dus al vanuit waren gegaan blijkt dat lev na de operatie door  een heel diep dal is gegaan met complicaties en vele vervelende momenten , maar gelukkig en laten we dat ook hopen lijkt het einde in zicht en lijkt het erop dat de negatieve lijn is omgezet naar een positieve lijn , lev ondanks dat je gemist wordt trek je eigen lijn en hopelijk  dat deze alleen maar positief zal zijn. En zo positief  dat hij vandaag de 2e helft kwam aanmoedigen een perfecte teambuildings aktie.

  Milan : Milan zoals vorige week gemeld aan de blindedarm wetenschap geraakt en ook deze operaties vergen tijd en geduld , dus ook de Stofzuiger zullen we nog even moeten missen maar uiteraard hopen we milan nog  terug te zien dit lopende seizoen op de velden.

  Noud: Noud is denk ik de speler die wel binnen korte termijn weer terug verwacht zal worden , maar ook voor jou Noud let op laat deze blessure goed genezen , want deze blessures zijn echt langdurige en vervelende die zonder goede genezing een hele vervelende kunnen blijven , en ja we weten dat je zo graag weer wil maar de toestemming krijg je pas bij  de goedkeuring dat je weer mag. Wel waanzinnig dat je er vandaag bijwas als extra coatching iets dat als zeer welkom ervaren wordt  , waar je jaren als speelbal gebruikt bent ben je bij ons een aanvulling die  niet  meer weg te denken is.

  Jurrian : Jurrian afgelopen woensdag nog  de gevierde man met chips traktatie, maar helaas vanaf vrijdag gekluisterd aan bed met  een stevige griep en dus ook afgemeld .  Alle  afwezigen natuurlijk beterschap en zo gingen we vandaag dus met 10 toppers de hellevoetse patat generatie proberen te bedwingen.

  Voor stijn een fictieve thuiswedstrijd want zijn vader woont bijna in de achtertuin van de farm frites en dus van Vlotbrug .

  Ook voor een Dinant een fictieve thuiswedstrijd ware het niet dat hij aan deze kant van het kanaal vertoefde. Met dus 7 vertrekken denk je haast weer terug aan het half veld voetbal maar niks minder waar dus maar wetende dat deze 10 vandaag dat stapje extra wilde gaan zetten , in een sliert van auto's, want het was vandaag onze sponsor die dat beetje extra Volt teweeg bracht want ook de MO13-1 naar het sportpark onder de dikke rookpluimen van patat dampen. Dus een mooie PR is er niet 2 Rockanje teams in het mooie  Volt tenue. De sponsor vandaag te druk  want zo ongeveer heel Voorne  Putten wil aan de zonnepanelen dus druk bezig maar uiteraard wel met 1 doel  de beste panelen plaatsen met de beste service.

  De wedstrijd waar je op voorhand dan een systeem inbrengt wat volledig nieuw is een 4-4-1 systeem met die wetenschap dat het dicht timmeren was en spelen op de counter , nou ik weet het  niet maar wat een collectief  vandaag , Dylien op de linksback plaats een plek die ongewoon was , maar Dylien je hebt het perfect  gedaan en ja een lastige positie maar ik moet zeggen een openbaring achterin met de goede coatching , het centrale duo Dyran en Stijn ja daar zijn geen woorden voor wat een duo achterin super en dubbel  banking  verdedigen echt super . De rechtsback  de met de week  sterker en onverslaanbare mexicaanse  prof , sinds deze week officieel inwoner van Rockanje naar de informatie ontvangen.

  Dan het middenveld  met Thijs  onvermoeibaar , Joey die helaas aangaf te stoppen volgende seizoen, kom op Joey denk er nog eens over na , je kan zo goed voetballen echt doodzonde maar oke als trainers zeggen maak je eigen keuze maar denk er goed over na want ik weet zeker dat je het gaat missen. En dan Sem ja wat moet je daar van zeggen , zo groeiende zo bepalend maar zo vechtend met zijn krachten zeker vandaag.  Dan voordat we over gaan naar de spits  even terug naar de verdediging want waar hij vorige week duidelijk nog niet de oude was , stond er vandaag weer de Keeper en aanvoerder Jordy als vanouds.  Niet heel veel in het spel  maar waar nodig  de man in de linie als aanspeelpunt.

  Dan nog de 10e vandaag de spits Mitchel met de eigenlijk ondankbare taak voorin  alleen vervelend te zijn , nou dat ging hem vandaag meer dan aardig af , maar met de juiste coaching veel kilometers koste. We begonnen scherp met die wetenschap dicht houden en loeren op de counter nou die  kwamen er met in de 9e minuut  een diepe bal op mitchel en ja dan is daar wel de snelheid en de bal vastheid maar vooral  de doorzetbaarheid iets wat een tijdje wegleek maar de 0-1 van mitchel in 2 instanties en dat is het  doorzetbaarheid. Geheel onverwacht maar na de goal was het Rockanje wat met 10 tegen 11 de klok bleef slaan , en de 15 minuut weer een perfecte bal op Mitchel en weg was hij weer en nu met een prima actie direct de 0-2 door de benen van de keeper. Dit was ook de ruststand waar afgesproken werd we timmeren nu alles echt dicht .

  De 2e helft een wederom dominerende JO13-1  met geen kans weggevend en een prima collectief spelend 10 tal , uiteindelijk wisten we nog een derde te maken met  Joey die geheel zelfstandig doorging  en de eindstand 0-3 binnenschoot .

  Mannen ik zeg wat een super collectief en wat een teams uitstraling en wilskracht top presentatie 

  Dan ook nog de felicitaties aan de MO13-1  die na een 2-0 ruststand een verdiende 3-3 als eindresultaat binnen sleepte, en zodoende gingen er 4 punten vanuit de Kooistee mee terug naar het zonnige Drenkeling.

  Met sportieve groet  leider Peter  en Trainer  Wouter met trots kunnen we zeggen jullie hebben vandaag  een wereldprestatie geleverd.