• We mochten weer knallen!!

• Zaterdag 5 Juni, 08.00u, mochten we weer verzamelen op de parkeerplaats van VV Rockanje.
    7 zenuwachtige jongens stonden te trappelen omdat ze weer een echte wedstrijd mochten voetballen!! Nummer 8, Niels, was er ook, maar moest nog heel even wakker worden ;-)
    Bij de trainers Bas en Jeroen in de auto op naar Oostvoorne. Onderweg Spotify aan met opzwepende muziek, begon ook Niels langzaam te ontwaken.
    Eenmaal aangekomen waren ze allemaal niet meer te houden, vol met adrenaline en vol wedstrijdspanning!
    De Opstelling was snel gemaakt, want iedereen wilde zo graag, dat 't ze niet uitmaakte waar ze moesten staan in het veld.
    Na een korte warming-up en kennis te hebben gemaakt met de tegenstander begon om 08.30 dan eindelijk de wedstrijd.
    Niels nam de aftrap, en speelde de bal naar Wessel. Wessel draaide kapte en schoot raak, Na 10 seconden stond het 1-0, en kreeg gelijk weer de bijnaam: Koeman van Rockanje!
    Een flitsend begin van de wedstrijd. Even daarna stond het echter ook al weer gelijk, en beloofde het, net als vorig seizoen een spannende wedstrijd te worden; (Toen werd het 7-7)

Maar Rockanje liet vanaf dat moment even zien dat ze de afgelopen maanden niet stil hadden gezeten. Mooie combinaties over en weer tussen Quin, Niels, Wessel stond al snel de 1-2 op het bord door Niels. Door een aantal sterke verdedigende acties van Daniël en Jerray, en goede reddingen van onze keeper Todz kregen wij de kans om uit te lopen naar 1-3 (Niels) en 1-4 (Niels) in het 1e kwart van de wedstrijd. Vooral de 1-4 na een mooie pas van Daniël van achteruit en het stiftje over de keeper van Niels mocht er zijn!

in het 2e kwart kwamen Koen en Nout in het team en hielden we de stand eenvoudig overeind. Wessel zorgde vervolgens voor de 1-5.

in het 3e en 4e kwart ging Nout op doel en bleven we als team goed opletten, en elkaar goed aansturen. Wat hebben de jongens het afgelopen jaar toch alweer veel geleerd. Mooie combinaties en ook allemaal heel serieus hun taak uitvoerend werd uiteindelijk de eindstand 1-6 na nog een mooi doelpunt van Niels uit een goed genomen corner van Quin.

Na de wedstrijd was het nog even tijd voor de penalty's, maar door de euforie van de overwinning was bij Rockanje de concentratie op, en mocht OVV de penalty's winnend afsluiten.
    Op de terugweg kon het \"We are the champions\" van Queen natuurlijk niet ontbreken!

Al met al weer een top begin van de nieuwe toekomst.

Wij hopen dat jullie zeer binnenkort weer van deze ROCKANJERS kunt genieten langs de zijlijn.
    Op naar volgende week zaterdag!