• Wat een spanning!!!

• Beep Beep Beep...........Aaarhggg die rotwekker weer......pffff 07.00u op zaterdagochtend........WAT?.....ZATERDAGOCHTEND????? Wedstrijddag!
    Wessel wakker worden we moeten om 08.00u in Oostvoorne zijn........snel ontbijten en de auto in!
    Gelukkig nog op tijd in Oostvoorne aangekomen. Het verzamelen in kleedkamer 1 was al imponerend, Een mooie grote ruimte.
    Toen we buiten kwamen in onze tenue met korte broek was het wel even fris. Quinn en Nout stelden voor om maar direct met de warming-up te beginnen.
    Stijn, Daniel, Quinn, Niels, Wessel en Todz begonnen in het ochtendzonnetje aan de warming-up olv Nout.
    Daarna werd Keeper Wessel ingeschoten, en oefenden we nog even de penalty's.

Om 08.30u begon dan eindelijk de wedstrijd.
    Het ging in de beginfase aardig gelijk op. 0-1, 1-1, 1-2....
    Daarna namen we een beetje afstand 1-3, 2-3, 2-4, en dan toch vlak voor rust de 3-4.
    Zoals de titel al doet vermoeden, een erg spannende wedstrijd met een aantal mooie passes van Daniel en Nout.
    De doelpunten in de 1e helft werden gemaakt door Quinn en Niels.
    In de rust even de tactiek doorgenomen, en besproken dat we toch iets beter moeten opletten met het verdedigen.
    En natuurlijk lekker wat gedronken, en de (al bijna gebruikelijke) lekkere koekjes van Daniël gegeten.
    Na rust de traditionele keeperswissel, en stond Todz op doel.
    De wedstrijd ging eigenlijk een beetje op eenzelfde manier door.
    Na de 4-4, kwam er een mooie Rush van Wessel (incl. doelpunt) en nog een doelpunt van Niels: 4-6, in de pocket dachten we......

Maar wat gebeurt er nu..? Was het toch te vroeg.....? Het leek wel of we even in slaap vielen.
    Binnen 3 minuten stond het weer gelijk; 6-6.
    Wessel was daarna even vergeten dat ie niet meer op doel stond en hield de bal tegen met de hand, penalty....
    Todz zat er nog aan, maar de bal werd goed ingeschoten door OVV. 7-6

De spanning steeg naar het einde van de wedstrijd, gelukkig was Niels er nog.
    Een beetje uit de kluts kreeg Niels de bal, rende naar het doel, speelde de keeper van OVV uit en liep zo het doel in!!
    7-7, een terechte uitslag van deze wedstrijd!

De penalty's na de wedstrijd waren (met Todz op het doel) een prooi voor Rockanje.

Al met al 2 trotse trainers, en ook de ouders langs de kant hebben een mooie wedstrijd gezien.
    Veel doelpunten, veel mooie passes, en veel inzet en respect voor elkaar!