• Vrijwillgers

• Ondanks de vreemde tijd waar we ons in bevinden gaan we weer langzaam van start met de trainingen en competities.

Na het abrupte einde van onze hobby zijn er door de omstandigheden velen zaken blijven liggen, normaal pakken we vele zaken op tijdens een geplande klusdag of de maandagmorgen ploeg maar ook dit ging niet door.

Gelukkig is er dan toch met een aantal leden heel veel werk verzet tijdens de laatste weken om toch zo goed mogelijk voorbereid te kunnen beginnen met onze gezamenlijke hobby.

Van het opnieuw plaatsen van de reclameborden, nieuwe netten, goals reparatie, kantine coronaproef maken, nieuwe ballen container inrichten (Hacon bedankt), tenues controleren voor het aankomende seizoen, ballencontainers weer in orde maken, beschoeiing rondom ons terrein, enz. Mede daarom wil ik alle leden die vrijwillig de club hebben bijgestaan met het verwezenlijken van al deze activiteiten enorm bedanken voor hun inzet, zonder deze kanjers zou dit allemaal niet gelukt zijn, als we dit met z’n “allen” blijven doen zullen we nog vele mooie jaren bij de VV mogen beleven.

Met sportieve groet

Raymond Schruijer