• Trotse trainers!

 • Vandaag de laatste wedstrijd van een lang en enerverend seizoen.

  Na het kampioenschap van vorig jaar, mochten we aantreden in de 3e klasse.
  Dit was een flinke stap omhoog voor het team en hier moesten we aan het begin van het seizoen best wel even aan wennen.
  Alles ging sneller, tegenstanders waren feller, er as minder ruimte o te voetballen, en ook de uitslagen waren niet altijd in ons voordeel.
  In het 2e kwartaal begonnen we toch een beetje onze draai te vinden, en lukte het om ook eens een potje te winnen, en een keer gelijk t spelen. Achteraf hadden we misschien beter kunnen verliezen, want hierdoor bleven we in de 3e klasse (haha). Het 3e kwart kregen we tegenstanders die echt een maatje te groot waren voor ons, en verloren de jongens toch ook wel een beetje het plezier in het spelletje, en hadden we vaker verdrietige kids in de kleedkamers, dan vrolijke heren!

  Daarom in overleg met de club besloten om aan de KNVB te vragen of we terug konden naar de 4e klasse.

  Dit was een topkeuze. De 1e wedstrijden werd er gelijk gespeeld, en daarna nipt verloren, maar vanaf begin half maart hebben ze een reeks van 4 wedstrijden op rij gewonnen. Echt een TOP-prestatie!
  Het plezier, is weer terug, ze moedigen elkaar positief aan in het veld, en beginnen steeds mooier en beter te voetballen samen.

  Vandaag was de tegenstander helaas een maatje te groot, maar toch rechtten we in de 2e helft onze rug en hebben we met ons allen, toch nog een aantal mooie doelpunten gemaakt.

  Wij als trainers zijn supertrots op onze kanjers, vooral omdat ze dit zware seizoen zo goed en mooi hebben afgesloten!

  Op naar volgend jaar!