• thuiswedstrijden 20 april 2024

• Beste leden van v.v. Rockanje,

We willen jullie graag op de hoogte stellen van een belangrijke beslissing met betrekking tot onze geplande wedstrijden. Om Rockanje Live te ondersteunen d.m.v. het beschikbaar stellen van onze faciliteiten voor dit mooie evenement, hebben we besloten om de geplande thuiswedstrijden op 20 april uit te stellen. Onze wedstrijdsecretarissen zijn hiermee aan de slag.

We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie een teleurstelling kan zijn, maar we geloven dat het ondersteunen van Rockanje Live een geweldige kans is om onze gemeenschap te versterken. Door deze verschuiving kunnen we ervoor zorgen dat zowel de wedstrijden als Rockanje Live succesvol kunnen plaatsvinden.

We zullen ons best doen om de wedstrijden op een ander mooi moment te plannen, zodat jullie alsnog de kans krijgen om te spelen en te genieten van het voetbal. Tegelijkertijd hopen we dat jullie begrip hebben voor het grotere doel van het ondersteunen van lokale initiatieven zoals Rockanje Live.
    Bovendien levert het ook nog wat op voor de clubkas, hetgeen voor algemeen belang van de club zal worden aangewend.

We zullen jullie op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen, details over het nieuwe wedstrijdschema volgen via de voetbal.nl app. Bedankt voor jullie flexibiliteit en steun.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van v.v. Rockanje