• Sponsoring

Sponsorbeleid

Sponsoring? Da’s winnen bij VV Rockanje!
    Wie droomt er niet van het hoogst haalbare? VV Rockanje durft te dromen en wil er alles aan doen om deze dromen waarheid te laten worden.

VV Rockanje wil een optimale band creëren tussen de club en sponsoren. Een band die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en wederzijds nut. De relatie tussen club en sponsor moet voor beide partijen een doel invullen en een voldoening geven. De sfeer waarin dit bij VV Rockanje samen kan gaan, blijkt te leiden langdurige relaties waarin gezamenlijk nieuwe uitdagingen kunnen worden aangegaan.

Sponsoring betekent gebruik maken van commerciële communicatiemogelijkheden die zakelijke tegenprestaties op kunnen leveren zodat voor beide partijen een win-win situatie kan ontstaan.

VV Rockanje speelt in op commerciële doelstellingen
    Sportsponsoring blijft een efficiënte en snelle manier om een bedrijf te profileren. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een gigantisch bereik! Voetbal geeft daarvoor een gigantisch platform. Het is de grootste tak van sport, zowel qua actieve beoefenaars en passieve volgers.

Sport – en voetbal in het bijzonder – sluiten met hun mogelijkheden perfect aan bij de doelstellingen van het bedrijfsleven. Via de (media)aandacht kan optimaal ingespeeld worden op de behoefte aan naamsbekendheid. De boarding rond de velden en de tenues bieden volop reclameruimte.

Daarnaast is het bezoeken van een voetbalwedstrijd voor sponsors een ideale manier om nieuwe contacten op te doen, of de relatie met bestaande klanten te onderhouden en versterken. VV Rockanje biedt haar sponsoren een gewenst platform. Voetbalplezier en zaken doen gaan hand in hand gaan in een omgeving waar het prettig verblijven is.

Win-win situaties ontstaan bij VV Rockanje
    VV Rockanje is gek op winnen. Op het gebied van sponsoring biedt VV Rockanje het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Dankzij een individuele benadering is het mogelijk maatpakketten te leveren die optimaal inspelen op de doelstellingen van een onderneming op het gebied van marketing en relatiebeheer. Zo biedt VV Rockanje het bedrijfsleven ook een kans om te winnen.

Ambitie
    VV Rockanje is ambitieus. De club wil samen met haar relaties naar een hoger niveau waar de mogelijkheden in alle facetten zullen toenemen. Maar bij alle ambitieuze plannen zal de realiteitszin altijd centraal blijven staan.

VV Rockanje maakt met haar sponsornetwerk deel uit van de economische infrastructuur binnen de regio Westvoorne.

Als club probeert VV Rockanje binnen de mogelijkheden alles in het werk te stellen om de juiste voorwaarden te creëren voor onze sponsoren. Door in te spelen op de commerciële doelstellingen van het bedrijfsleven ontstaat een win-winsituatie voor alle partijen. Binding, service en creativiteit staan hierbij centraal, zodat relaties voor de lange termijn ontstaan en samen kan worden gebouwd aan de toekomst van VV Rockanje en haar sponsoren!