• Rockanje start 2024 met gelijkspel bij ZBVH  • Dinsdag 23 januari stond de inhaalwedstrijd op het programma tegen ZBVH 1, deze wedstrijd was al meerdere malen afgekeurd vanwege de weersomstandigheden. Maar ook nu zag het er alles behalve lekker uit om te voetballen, storm en regen. Dit alles maakte de toch al slechte mat in Zuid Beijerland niet beter maar waarschijnlijk kwam het ZBVH goed uit toch te voetballen. Rockanje miste daarentegen de vaste aanvallers maar gelukkig konden we dit vanuit de o19 en het 2e goed aanvullen.

    De eerste helft speelde Rockanje tegen de wind en regen in, hierdoor was ZBVH eigenlijk de gehele eerste helft de ploeg met het meeste balbezit maar toch wist Rockanje er met enige regelmaat uit te komen maar de weg naar de goal was lang en hobbelig. Doordat we al op de hoogte waren van de nieuwe speelwijze van ZBVH werd er eigenlijk niks weggegeven de eerste helft, zo gingen we met een 0-0 stand de rust in.

    De tweede helft waren de weersomstandigheden wel wat beter geworden, de regen was weg en ook de wind was iets minder geworden. Rockanje begon in ieder geval met aanvallende intenties maar miste gewoon een spits. Na zo’n 55 minuten kwam het aanvalsduo Allard Hokke en Jasper Crince erin voor Senna Langendoen en Roan Ritman. Zo leek dit al na 5 minuten een gouden zet want Jasper Crince schoot na een heerlijke diepte pass de bal achter de doelman van ZBVH 0-1. Zo leek Jasper tot de 85e minuut de matchwinner te worden maar helaas kon ZBVH uit een hoekschop toch de gelijk maker binnen koppen en eindigde deze wedstrijd in 1-1. Op naar de thuiswedstrijd tegen WCR 1.

    Opstelling: R. vd Meiden, C. Beukelman, D. Nijkamp, M. Schruijer, T. Herkenraad, M. Poldervaart, G. Gabrieljan, R. Ritman (A. Hokke 55), J. Vermeer, T. Looij( R. Engel 88), S. Langendoen (J. Crince 55).