• Rockanje - OHVV 0-1

• Na de noodgedwongen competitie stop was er dan eindelijk weer eens een competitie wedstrijd ,En
    dan gelijk de wedstrijd die vorig seizoen misschien wel bepalend zou zijn geweest voor het
    kampioenschap dat er uiteindelijk niet kwam Rockanje – OHVV. In tegenstelling tot Rockanje heeft
    OHVV zich weer flink geroerd in de afgelopen transferperiode en heeft er zo voor gezorgd dat er een
    derde klasse waardig elftal op de mat staat. OHVV was dan ook veelvuldig de bovenliggende partij.
    De openings minuten waren direct al voor de gasten en Rene van der Meyden moest al snel in actie
    komen om niet tegen een snelle achterstand op te lopen. OHVV de bovenliggende partij dus moest
    Rockanje het van countervoetbal hebben . Zo,n counter deed zich voor rond de 12 min. toen Sven
    Groenenboom een behoorlijk vrij veld voor zich had , Michael van Maurik waagde het erop en greep
    professioneel in ,het voorval werd afgedaan met het bekende de volgende keer is het een kaart , op
    zich geen probleem maar dan moet je daar consequent in zijn . want 2 min. was het Cedric
    Beukelman die hem overigens terecht wel kreeg . OHVV toonde aan dat het een stuk meer ervaring i
    huis heeft dan Rockanje en maakte hier dankbaar gebruik van door het uitlokken van een aantal vrije
    trappen , de meeste door Arie Bravenboer genomen leverden wel gevaar op maar het was telkens
    Rene van de Meyden die als winnaar uit de strijd kwam . Die vrije trappen waren ook het
    gevaarlijkste wapen feit uit de eerste helft Rockanje kon er wel enkele aanvallen tegenoverstellen
    maar aan die kant was het OHVV- doelman Wouter Blootshoofd die de zaak onder controle hield
    rust 0-0
    De tweede helft ging lang op en neer met wel weer OHVV als de gevaarlijkste ploeg , zeker het
    laatste kwartier zetten de Oudenhoornaars alles op alles om de volle winst binnen te halen ,voor
    Rockanje restte niets anders om te proberen dat ene punt vast te houden . Uiteindelijk liep het toch
    mis ,alleen de manier waarop dit gebeurde was wel erg triest Na 90 min was de stand nog steeds 0-0
    In de 92 e min was er dat moment wat altijd komt , de beste kans voor Rockanje van de wedstrijd
    Sven Groenenboom werd weggestuurd , kwam oog in oog met Wouter Blootshoofd die de bal
    buiten het strafschopgebied met de handen stopte , assistent scheidsrechter Mijndert Voogt stak
    snel zijn vlag op vanwege vermeend buitenspel ,Scheidsrechter Majenburg deze middag toch al niet
    de vriend van Rockanje nam het oordeel ten onrechte over ,OHVV profiteerde optimaal en zocht snel
    de aanval. Jasper Vermeer maakte noodgedwongen een overtreding die de bal op de stip deed
    belanden Ramon de la Haye was degene die het vonnis i was n de 93 e min.voltrok .Als er eén ploeg
    was die aanspraak maakte op de overwinning was het OHVV . Alleen de manier waarop dit gebeurde