• Rockanje neemt de punten mee uit Zuid-Beijerland

  • Vandaag stond de lastige uitwedstrijd tegen ZBVH 1 op het programma. De weersomstandigheden waren niet om over naar huis te schrijven, het was koud en guur op een matig maar bespeelbaar veld. Het was voor beide teams lastig goed verzorgt voetbal te laten zien.
    Het werd dus ook een echte vechtwedstrijd met veel strijd om en met de bal maar dat spelletje ligt Rockanje wel. Met veel inzet en beleving werden de meeste duels in het voordeel van Rockanje beslecht en uit deze gewonnen duels werden ze ook vaak gevaarlijk. In de 30e minuut was het Senna Langendoen die de 0-1 keihard achter de keeper van ZBVH schoot. Hij kreeg deze bal uit gefrommel tussen Delano Diemers en een verdediger en twijfelde geen moment dit cadeautje af te maken. Na deze goal was het eigenlijk wachten op de 0-2 maar die bleef helaas nog even uit.
    Deze viel pas na de rust in de 55e minuut, Marc schoot een assist van Delano zonder te twijfelen hard achter de doelman. Na deze 0-2 was de wedstrijd eigenlijk beslist, al drong ZBVH nog wel aan maar waren niet bij machte om de bal tussen de palen te richten. Ook bleek onze verdediging vandaag niet te kloppen, Nick Paardenkooper hield zijn doel schoon. De uitblinker van vandaag was Steyn (de Stoomwals) Bosch hij was niet te kloppen deze wedstrijd.
    Al met al een dik verdiende overwinning en door deze overwinning stijgt Rockanje naar de 4e plek op de ranglijst.