• Rockanje 800-jaar voetbalspelletjesmiddag VV Rockanje

• Rockanje 800 jaar, wat normaal een nog groter feest had moeten zijn maar door de CORONA toch iets anders is ingevuld, was het de organisatie van Rockanje 800 jaar onder mede aanvoering van Sanne Elebaas welke een zomer activiteit het Durp in bracht voor de jeugd met medewerking van de plaatselijke horeca en sport verenigingen rocks te verdienen door deelnames door de jeugd, iets wat een super iniatief genoemd mag worden, met mede de medewerking van de plaatselijke horeca en sport verenigingen.
    Uiteraard hebben we bij VV Rockanje dan de mensen die dit iniatief willen oppakken en Jasper Vermeer ( Coördinator Jeugdvoetbal VV Rockanje ) en Peter Naaktgeboren ( Wedstrijdsecretaris en leider Rockanje JO13-1G ) aanpakken, en met de goedkeuring van bestuur de accommodatie te gebruiken een 2 daags voetbal evenement neer te zetten te weten op 22 juli en 26 augustus 2020.
    Vandaag dus de 1e middag, en niks gaat zonder hulp en daarom ook een bedankje aan Glenn Visker, Wouter van Marion en Anouk Boogert, maar ook Jasper Vermeer en Peter Naaktgeboren uiteraard voor hun hulp en inspanningen , uiteraard ook dank aan bestuur VV.Rockanje voor het gebruik mogen maken van het kunstgras in vakantietijd , maar zeker de organisatie Rockanje 800 jaar , en wat mij betreft dit maar een jaarlijks zomer spektakel laten worden.
    22 juli 2020, een stroom van aanmeldingen te weten 28 enthousiaste kinderen waarvan er 15 voor het eerst aan voetbalsport konden proeven, en dan ook alle 28 aanwezig konden we om 13:00 uur starten met de voetbalmiddag, met een intensieve warming-up door Glenn Visker met de echte
    voetbal warming-up door sommige wel wat zwaar, ook door de voetbal leden die het gewend moesten zijn, aansluitend werd er even lekker het bal gevoel getest met een dribbelspel, waarna keeper Tygo Elfrink en Jordy Naaktgeboren onder vuur werden genomen vanaf de penalty stip in een afval race, hierna werd er nog een grote partijvorm voetbal gespeeld over een half veld met een uiteindelijke uitslag van 4-3 voor wit, maar wat een plezier zie je dan naar boven komen bij velen.
    Om 14:15 uur was het voetbal evenement weer ten einde en werden de zweet druppels weggewerkt met een waterijsje. Wij hopen voor ieder die aanwezig was een leuk voetbal evenement te hebben neergezet en uiteraard hopen we zijdelinks dat er nog kinderen de voetbal sport willen gaan uitoefenen en lid willen worden, namens ons verwijzen we een ieder dan naar www.vvrockanje.nl/ledenadministratie waar online de aanmelding in minder dan 5 minuten geregeld is. Woensdag 26 aug. Gaan we bij voldoende aanmeldingen het voetbal evenement nog een keer overdoen aanmeldingen graag via pacnaaktgeboren@kpnmail.nl.