• Onze eerst thuis wedstrijd

• Rockanje JO8-2 tegen Nieuwenhoorn JO8-2

Onze eerst thuis wedstrijd. Veel publiek langs de lijn en een heerlijk zonnetje. En 2 nieuwe leden die ons team komen versterken, Sophie en Selim. Welkom!

Gino begint op doel, Dion, Kyte en Jens in de verdediging en Selim met Wouter in de aanval. Sophie en Eva beginnen als wissels. We gaan fel van starten en creëren over en weer kansen. Dit belooft een doelpuntrijke wedstrijd te worden.

Maar liefst 3 doelpunten gemaakt door onze debutant Selim, een zuiver hattrick! Hij schoot ze er mooi in! Assist waren voor Jens en Gino. Er werd verder goed verdedigt en af en toe ook overgespeeld. De progressie is er. We gaan de rust in met een (achter)stand van 3-5.

Voor de tweede helft was de opdracht de bal vaker naar iemand met een oranje shirt te spelen, iets meer vrijlopen aan de zijkanten en uiteraard scoren en genieten.
    Het naar de oranje shirtjes spelen werd niet altijd juist uitgevoerd waardoor we binnen tien minuten 3-10 achterstonden. Erg zonde, maar leerzaam.
    Toch creëerde we nog voldoende kansen. Eva en Gino scoorde bijna, ook Jens en Wouter kregen kansen. Uiteindelijk scoorde we nog twee keer, wederom was Selim de afmaker.

De uitslag verteld nooit het hele verhaal. Er werd leuk gevoetbald, niet altijd handig uitverdedigt, en de kids hebben weer genoten. Eindstand 5-13.
    Super goed gedaan!

Volgende week gaan we het Rockanje JO8-1 lastig maken 😊
    Kom allemaal gezellig kijken : zaterdag 19 september om 10.00 uur.