• Onderlinge toekomst vermaken publiek op de Drenkeling ondanks de grote uitslag alleen maar toppers die plezier hebben.

 • Wedstrijd zaterdag 19 september,

  Verslag van een van de ouders die stond te genieten van de dames en heren op het veld,

  JO8-1 tegen JO8-2

  Het was weer heerlijk weer die dag, wat hebben we tot nu toe toch een geluk, onze jongens en meiden maar ook wij ouders langs de kant ;-)

  Aangezien de meeste jongens van JO8-1 al wat langer spelen en zij ook al wat meer tegenstanders weg hebben gespeeld hadden we het allemaal al een beetje voorzien dat we ook dit keer niet met winst naar huis zouden gaan. Een beetje met het gevoel van gelijk al een fikse tegenstand stonden we als ouders aan de kant vol trots te kijken hoe onze JO8-2 het in de eerste helft niet zomaar weg gaven, wat een heerlijk spel!

  Zo gegroeid in hun verdediging, het aanvallen nog een beetje vergeten maar super goed aan de bal hebben ze hun wedstrijdje gespeeld. Eva die een hele mooie aanval op het doel inzette (die helaas niet lukte) en Wouter die sterk stond te keepen al gingen er ook veel ballen langs hem heen, maar niet op gaf! De rest van het team die je nu al een beetje een plek in het veld ziet kiezen tijdens het spel. Elk spelertje stuk voor stuk gegroeid in die paar weken dat we nu bezig zijn.

  Ik weet de stand niet eens meer, ik ging op in het spel!

  Aanstaande zaterdag de volgende wedstrijd, dit keer tegen een team van Brielle,

  Veel succes spelers en trainers! We hebben er weer zin in!

  Manon Poot (moeder van Wouter JO8-2)