• NA 35 WEKEN DEELT ROCKANJE JO8-2 MOKERSLAG UIT AAN ROCKANJE NOORD

• Zaterdag 5 Juni 2021

Vandaag mochten we na een lange tijd weer een wedstrijd voetballen onze tegenstander was OVV.

Om 9.00 begon de wedstrijd de kids hadden er zin in en dat was goed te zien.

Al vlug maakte Rockanje hun eerste doelpunt en het was Dion die er hem goed in schoot.

En het team was super blij mooi om te zien.

Selim had veel kansen maar helaas ging de bal er niet in maar werken bleef hij en het team  voetbalde goed door en bleef proberen om er nog een bal in te krijgen.

Ivar en Wouter verdedigden goed samen

Sem, Dani,Sophie liepen op t middenveld.

Dann stond voorin bij Dion en Selim  Dann is super snel zo vlug als dat hij voorin liep kwam hij net zo vlug weer mee terug om  te verdedigen Wouter was ook goed op dreef want hij liet de tegenstanders er niet makkelijk door steeds weer zorgde hij er voor dat de bal niet in voeten van de tegenstander kwam.

En Jens scoorde het 2e doelpunt wat gaaf zeg wat waren wij trots op jullie en de blijdschap was te zien bij jullie.

we gingen de rust in met 2-0 voorsprong.

wat hebben jullie goed gewerkt mannen en onze ene dame.

Makan stond goed te keepen maar helaas kwam de tegenstander er toch doorheen en werd de stand 2-1 maar Rockanje bleef goed proberen.

We hebben goeie kansen gehad maar de stand bleef 2-1

Het was een leuke wedstrijd en een leuke en sportieve tegenstander.

Ook het weer hadden onze kids mee.

Bedankt Ruben Eland  en Yvonne Hoogenboom dat jullie er deze ochtend voor de jeugd waren  onze kids hebben heerlijk gevoetbald en in de rust van een lekkere beker limonade kunnen genieten.