• Mooie overwinning!

 • I.v.m. de nieuwe maatregelen moesten we helaas zonder onze fans afreizen richting Brielle.

  Al omgekleed verzamelden we om 9.45u op de parkeerplaats bij VV Rockanje. Met 3 auto's in colonne richting Brielle. (Marco Elenbaas, dank voor het rijden/begeleiden) Bas en ik hebben onze handen er soms vol aan ;-) dus is tijdens een uitwedstrijd een extra begeleider wel fijn!

  De aanwezige energie namen de jongens deze keer gelukkig ook mee in de wedstrijd. Probeerden de bal snel terug te krijgen als ze hem kwijt waren geraakt en bleven netjes over het veld verdeeld staan.

  Al snel kwamen we, door wie anders dan Niels, op een 0-1 voorsprong. Echter liet de tegenstander daarna zien, dat ze toch ook wel degelijk konden voetballen en keken we 10 minuten later tegen een 2-1 achterstand aan.
  Even sloeg de twijfel toe en waren we wat zoekende naar hoe het spelletje ook alweer ging. Maar daar was Nout!! Met een geweldige verdedigende actie voorkwam hij een doelpunt, peunde de bal naar voren waarna Niels de 2-2 scoorde.
  Vervolgens kwam Quinn in het veld en schoot er 2 achter elkaar in het doel, waarvan 1 zelfs een PANNA!!
  De ruststand was uiteindelijk 3-4, Het bleef toch wel spannend.

  Na Rust wisselden Todz en Wessel als keeper.
  Jerray zei in de rust, we moeten sneller spelen jongens, meer bewegen, waarop iedereen antwoordde........ nog meer?? Haha ze wilden allemaal in het doel staan de 2e helft. (Slecht geslapen ws.;-)

  De 2e helft was amper begonnen, of Wessel knalde van afstand de bal op de kruising. Vanaf dat moment veranderde de tegenstander helaas hun tactiek. De trainer van Brielle gaf het bevel om met z'n allen voor de bal te gaan. Het ouderwetse kluitjes voetbal werd helaas uit de kast getrokken. Hier en daar een flauwe opmerking en wat overtredingen verder gaven onze jongens het enige juiste antwoord. Een mooi afstandschot van Wessel; 3-5.
  Toch waren ze hierdoor een beetje van de leg en kwam Brielle terug tot 4-5.
  Daniel, Stijn, Koen, gooiden vervolgens hun laatste energie in de wedstrijd, kregen ook wat kansen maar de keeper van Brielle had een aantal goede reddingen in huis.
  In het laatste fluitsignaal haalde Wessel nog 1x van afstand uit en de bal vloog toch nog 1x het doel in.

  Eindstand: een zeer terechte 4-6 overwinning.

  Met 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verliespartij in 4 wedstrijden hebben we het supergoed gedaan dit 1e kwartaal.
  In de eredivisie zouden we nu strijden om Europees voetbal en op de 7e plek staan!!


  Wederom 2 trotse trainers!