• Jubilarissen V.V. Rockanje gehuldigd

 • In de Corona jaren had er bij V.V. Rockanje geen huldiging van de trouwe leden plaatsgevonden, reden te meer om hier tijdens het Piet Schoon nieuwjaarstoernooi bij stil te staan.
  Er werden in totaal maar liefst 33 jubilarissen gehuldigd, waarvan 3 al liefst 75 jaar lid zijn van V.V. Rockanje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook een aantal ereleden en leden van verdienste bij de gehuldigden zaten.
   
  75 Jaar lid en alledrie een enorme bijdrage geleverd aan V.V. Rockanje dat zijn: Jan 't Mannetje, Leen Rietdijk en Leo Kleyburg, natuurlijk werden er mooie woorden voor hen uitgesproken al kon niet ieder van hen aanwezig zijn. Tevens ook een behoorlijk aantal leden 60 jaar lid, een van hen was de man die bij huldigingen normaal de speech houdt, te weten Arie Snoey, maar nu zelf ook in het middelpunt van de belangstelling stond. De mooie woorden van John de Vries (VTC), tevens zelf 40 jaar lid van de club werden dan ook met luid applaus gewaardeerd.
   
  Een van de jubilarissen, Rob Swaep, die vele jaren in het eerste heeft gekeept, maar ook daarna nog jaren wedstrijden heeft gefloten en inmiddels 60 jaar lid van deze mooie vereniging is, heeft nog mooie woorden meegegeven aan alle aanwezigen. En nadat alle aanwezigen gehuldigd waren en een leuke herinnering als bedankje hadden ontvangen, was het nog lang gezellig op de club en werden er nog vele verhalen uit historie van V.V. Rockanje met elkaar gedeeld. 
  Al met al een geslaagd evenement en op naar volgende jubilarissen!
   
  In de bijlage een foto waarop John de Vries spreekt voor Arie Snoey. De andere foto is Leo Kleyburg, 75 jaar lid.