• In Memoriam: Jan 't Mannetje

 • Met diepe droefheid delen wij het overlijden van ons erelid, Jan 't Mannetje.

  Op 14 februari 2024 verloor onze vereniging een onschatbare bron van inspiratie en toewijding. Als eerbetoon aan zijn immense bijdrage aan onze vereniging hebben we voorafgaand aan alle wedstrijden van afgelopen weekend een moment van stilte in acht genomen.

  Jan 't Mannetje, geboren op 22 mei 1930, was niet alleen een lid van onze vereniging; hij was decennialang het kloppende hart ervan. Als grondlegger van ons clubblad en met 31 jaar toewijding als bestuurslid, waarvan 18 jaar als voorzitter, heeft hij een onuitwisbare indruk achtergelaten binnen v.v. Rockanje. Maar liefst 78 jaar lang was hij een trouw en betrokken lid van onze mooie vereniging, waarbij hij zijn passie voor de sport en zijn liefde voor v.v. Rockanje altijd hoog in het vaandel droeg.

  Het bestuur van v.v. Rockanje betuigt oprecht hun medeleven aan de familie en vrienden van Jan 't Mannetje. Zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van degenen die hem gekend hebben, en zijn geest zal altijd blijven voortleven op onze velden en binnen v.v. Rockanje.

  Rust zacht, Jan 't Mannetje.

   

  Het bestuur van v.v. Rockanje

  Ruben Eland
  Voorzitter v.v. Rockanje