• In memoriam: Hans van der Hoogt

 • Met diepe droefheid delen wij het nieuws van het overlijden van ons gewaardeerde Lid van Verdienste, Hans van der Hoogt. Hans heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan v.v. Rockanje gedurende zijn 54 jaar lidmaatschap. Zijn toewijding aan de club, zijn positieve instelling en zijn onvermoeibare inzet zullen altijd herinnerd worden.

  Hans trad in 1970 toe tot onze vereniging en heeft sindsdien verschillende rollen vervuld, van trouwe kracht op het veld tot belangrijk bestuurslid. Zijn betrokkenheid bleef altijd sterk, zelfs toen hij na zijn tijd in het zaterdagelftal lid werd van de commissie beheer. Als voorzitter van deze commissie stuurde hij met vastberadenheid en toewijding de taken aan.

  Gedurende zijn tijd bij v.v. Rockanje heeft Hans vele hoogtepunten meegemaakt, waaronder de promotie van het zaterdagelftal naar de KNVB in 1984. Zijn enthousiasme voor de club was aanstekelijk en zijn inspanningen werden gewaardeerd door iedereen die het voorrecht had om met hem samen te werken.

  Zijn meest recente bijdrage was zelfs afgelopen maandag een aantal klussen met de "maandagploeg".

  Het nieuws van Hans' overlijden heeft een diepe indruk achtergelaten binnen de club. We koesteren de herinneringen aan zijn tijd bij v.v. Rockanje en zijn dankbaar voor alles wat hij voor onze club heeft betekend.

  Op zaterdag 4 mei zal voor aanvang van de wedstrijden een minuut stilte in acht genomen worden ter nagedachtenis aan Hans.

  Het bestuur van v.v. Rockanje betuigt oprecht hun medeleven aan de familie en vrienden van Hans van der Hoogt.

  Rust zacht Hans.

  Het bestuur van v.v. Rockanje