• Harry Rusken stopt na dit seizoen

• Harry Rusken stopt na dit seizoen bij v.v. Rockanje.

Trainer Harry Rusken heeft in de tussentijdse gesprekken met de VTC aangegeven dat aan het eind van dit seizoen er een eind zal komen aan de samenwerking.
    In het seizoen 2018-2019 werd er een 5de plaats behaald en tevens een periodetitel. In de halve finale werd Rockanje uitgeschakeld door sc Botlek. Het seizoen 2019-2020 werd na 16 wedstrijden afgebroken door een lockdown. Rockanje stond op een 2de plek met koploper OHVV op 2 punten afstand. Het volgende seizoen, werd na 3 wedstrijden al gestaakt. In het huidige seizoen staat Rockanje, na een valse start, op een 7de plek.

“Ik laat Rockanje met een gerust hart achter. We hebben er met zijn allen hard aan gewerkt om een selectie te maken met bijna alleen maar jongens uit het dorp. De enkele jongens die van buitenaf komen zitten er al voor langere tijd. Er is in de afgelopen jaren flink wat jeugd ingepast, we hebben een hele hoge trainingsopkomst en we spelen herkenbaar voetbal.
    Met mijn assistent Richard Venneker ben ik 3,5 jaar geleden gestart omdat we het leuk vonden om bij onze club, waar we beiden vroeger gevoetbald hebben, iets op te bouwen. Met hulp van alle spelers, vrijwilligers en leden van de technische staf is dat zeker voor een groot gedeelte gelukt. Met veel plezier en vol genietend maken we hopelijk nog dit, wederom afgebroken seizoen, af”.

Als bestuur vinden we dit besluit jammer, maar we begrijpen de beslissing en respecteren deze uiteraard. We zijn zeer tevreden over wat er tot nog toe is bereikt en we gaan ons de komende dagen beraden over de opvolging. Wordt dus vervolgd...