• Een maatje te groot.

  • Het is zaterdagochtend vroeg, het beloofd een warme dag te worden maar er is nog niets van te merken zo op de vroege ochtend.
    JO8 kampt helaas met een tekort aan spelers maar in overleg met de coach van Nieuwehoorn wordt er besloten om 5 tegen 5 te spelen.
    De jongens hebben er veel zin in en doen ontzettend hun best, zo valt er dan ook al binnen de eerste 3 minuten hun eerste goal. Onder luid gejuich wordt dit gevierd maar eigenlijk direct daarna valt ook de 1-1. De twee teams lijken aan elkaar gewaagd.
    Toch best spannend zo’n wedstrijd en dan heeft het andere team ook nog veel wissels en wij geen één! Al snel blijkt dat JO8 toch te sterk is voor Nieuwehoorn, Dann, Dani & Jace laten hun keeper hard werken en al snel vliegen de doelpunten om hun oren. Robin rent goed mee en pakt de bal af van het andere team, hierdoor is de bal weer bij ons in het bezit en kunnen onze jongens weer scoren. In ons doel staat Elijah die het Nieuwehoorn ook zeker niet cadeau geeft. Hij blokt, springt en duikt er wat op los. Uiteindelijk winnen onze jongens deze wedstrijd dan ook met 19 tegen 3!!