• Drenkeling zet Noord op nul punten , na 2 regio cup weekenden , Rockanje JO13-1 wint met 5-0 mede door doelpunt van de keeper Jordy

 • Zaterdag 12 juni voetbal weekend 2 van de regio cup , en vandaag na vorig weekend weer een wedstrijd met de tegenstander uit Rockanje Noord , vorige week de volle 100% score , en dus wil je ook dit weekend daar een vervolg aan geven want de derby van voorne aan zee moet aan de drenkeling blijven.

  Een stralende zon op de drenkeling , een open gesteld terras , de hulp van Yvonne Hoogenboom en Rosanne op het buiten terras , uiteraard het drinken voor de teams , Ruben die aanwezig was voor de opening allemaal weer bedankt wat zouden we zonder vaste vrijwilligers moeten voor de jeugd, ouders die eindelijk weer eens konden kijke naar hun kinderen en alles op werd getracht dit op de gepaste regels te doen.

  Waar de Naaktgeborens al weer vroeg actief waren als scheidsrechter was het Jordy die scheidsrechter was bij de 1e rockanje aan zee kraker , en hier de volle 100 % op de drenkeling bleef , was het dus aan de kanjers van de JO13-1 om hier het vervolg aan te geven , waar Mark nog even een drukke klus aan het doen was en et wellicht niet zou gaan redden , maar Mark zou Mark niet zijn om toch nog aanwezig te zijn en later dus ook nog aanschoof . Helaas kregen we te maken met veel afmeldingen , Milan en Sem een weekendje weg , Kenji afgemeld om andere redenen , en Dyran en Jurrian aan de paracetamol en misschien wel zelf testen of te wel ziek , en dus beterschap gewenst . Uiteraard was het aan de leider om daar aanvulling in te vinden , en was het Rik Stravers , Dinant van Luyck , Sep Balde , Milan Steen en Timo Havelaar die zorgde dat we ook nog wat wissels konden inbrengen , allemaal waanzinnig bedankt ook aan de trainers/leiders die er voor zorgde dat zei mee konden doen.

  Dan de wedstrijd Rockanje Zuid tegen Rockanje Noord , 1 ding is wel zeker we gaan meer afronden op de goal want wat een kansen en wat maken we het ons dan ongeloofelijk moeilijk door zolang de spanning er in te houden , de 1e heft een dominerend Rocnaje JO13-1 , OVV diep op eiegen helf vast zettend en viel de bal er dan toch overheen was het aan de keeper die de bal weer naar voren bracht , keeper Jordy hij zal nog genoemd gaan worden later in het verslag , in de 2e en 5e minuut al serieuze kansen maar uiteindelijk in de 6e minuut was het Rik Stravers die de 1-0 binneschoot , en daarna was het eigenlijk continue Rockanje wat de klok sloeg maar de trekekr maar niet wilde overhalen , mede ook door de keeper van OVV die welliswaar alles met zijn benen deed maar ook dat is natuurlijk een klasse zolang de bal er maar niet ingaat, de ruststand was dan ook 1-0 en dan kan je tevreden zijn wetende dat het eigenlijk al 4-0 , 5-0 had moeten staan dus gematigd tevreden. De 2e helft was er 1 met veel meer tevredenheid want de score werdt uiteindelijk nog goed uitgebreid. De 2-0 van Mitchel en ja als je hem gemist had oei oei oei want er stonden er 5 volledig vrij voor de goal , maar zeggen moet je dan wel als je al 35 minuten gevoetbald hebt bij de JO15-2 met je 10 jaar en een wedstrijd gefloten hebt , en dan de 2-0 met zo’n dribbel vanaf de achterlijn binnenschiet dan hoor je de leider wel maar toch zit hij dan genietend op de bank , en er viel nog veel meer te genieten want de 3-0 was voor Milan Steen die keihard werkend zijn meer dan verdiende goal aantekende een schot van afstand schitterend binnenvallend. De wedstrijd is dan wel gespeeld want zonder OVV te kort te doen ben je je gewoon vandaag ook de bovenliggende ploeg. De 4-0 en dat is een meer dan verdiende want de actie vooraf van Thijs vandaag echt van briljante klasse , wat hebben we van jou genoten vandaag , uiteindelijk op Lev die deze zeer beheerst binnen schoot . Dan is het de 59e minuut en wellicht nog 1 aanval over rechts met de vandaag ook zeer goed spelende tim en actie maar corner. Dan hoor je vanaf de andere kant van het veld keeper Jordy “Trainer mag ik mee naar voren” , och ja doe het maar hoort hij dan , dus Joey achter de corner of was het nou Rik of Thijs ik weet het niet meer maar de bal komt voor ter hoogte penalty stip en ja hoor daar staat de nummer 1 van Rockanje JO13-1 in zijn paarse keeperstenue en bam de 5-0 ligt de binnen. Ja wat moet dan als leider en trainer nog gaan zeggen , alleen maar tof dat dat het dan gebeurd.

  5-0 uitslag tegen Rockanje Noord en dus nogsteed de volle 100% op de drenkeling , en wetende dat er veel meer gescoord had moeten en kunnen worden mag je niet meer dan tevreden zijn voor een zeer goede voetbal vertoning waarbij Rockanje JO13-1 zeker 55 minuten dominerend geweest zijn.

  Grote klasse aan Sep , Dinant en Rik die gewoon blindelinks het niveau heel veld aan kunnen en Milan en Timo jullie klasse was reeds bekend en alle vijf dan nogmaals bedankt voor het meedoen in de VOORNE AAN ZEE DERBY.

  Tot slot eindigen we in de Rockanje Wist u dat vorm gericht op de spelers en leiders/ trainers

  We beginnen de Wist u dat vorm met de leiders/trainers , gevolgt door de de aanval naar middenveld naar doelpaal verdediger:

  Mark : Wist u dat hij de vaste aansturing voor de verdediging is , en ook onze sponsor is , hij vandaag bijna niet aanwezig kon zijn voor een opdracht in Ridderkerk , maar Mark toch nog de 2e helft aanschoof en de 3e helft nog even werd afgesloten ( en nee de Gin Tonic was nog niet kopud genoeg )

  Wouter: De trainer waar al onze toppers mee weglopen , wout deze kanjers varen blind op jou en zijn maar wat blij met jou.

  Peter: Leider maar behalve een schore stem em de voetbal app , niet verder belangrijk , maar toppers voor jullie gaan we door het vuur.

  AANVAL:

  Tim : Wat een openbaring en ja je zij het al trainer mag ik voorin nou je hebt het vandaag meer dan laten zien dreigend en prima voorzetten , maar hou het zo dan ben je zeker de vaste buitenspeler , blijf er op trainen want de drang naar doelpunten is er zeker.

  Lev : Ja wat moeten we daar nou over zeggen 60 minuten ( ex wissels uiteraard ) bikkeld voor elke bal , en ja lev vandaag maak je een weer zeer mooie goal , maar de gouden tip van ons probeer nog sneller te handelen dan ga je echt nog meer scoren , en ook door snel handelen breng je andere in scoringspositie want dat is wel jou kracht.

  Mitchel: Klein en nog maar 10 jaar maar zo bal behendig , ook lid van de voetbal soccer school op zondag bij Nieuwenhoorn , pijl snel , moet soms afgeremd worden voor buitenspel , vandaag ook mee gevoetbal in de leeftijdsgroep JO15-2 , tot tevredenheid toe , en zoals in verslag geschreven een zeer mooie goal eigenlijk waar je eerder had moeten geven maar alles goed doet om te scoren , Mitchel al zou je JO11 moeten zijn je doet totaal niet onder in de JO13 leeftijdsgroep , en voor de club ben je een waanzinnig lid want ook ben je bereid om wedstrijde te fluiten van andere teams.

  MIDDENVELD:

  Thijs : Wat een een briljante voetballer , kailiber messi , de slaoms de bal techniek , nu nog nummer 19 maar hard op weg om bepalende nummer 10 op het middenveld te gaan worden.

  Joey: Joey ook jij een speler die zo veel meer bepalend zou moeten kunnen zijn , je hebt een wereld schot , op trainingen schiet je het net eruit , met jou lengte en voetbal inzicht moet je echt veel meer bepalend kunnen zijn , maar buiten dat ben je echt een voetballer met de technieken die we nodig hebben dus gooi de chroom van je af en knallen , je hebt dat echt in je .

  VERDEDIGING:

  Stijn : Stijn wij weten dat je ultieme droom keeper is , maar met jou voetbal inzicht ben en blijf je toch echt de centrale verdediger , wetende dat je wel de vaste reserve keeper zal zijn , blijf geconcentreerd en blijf daarop trainen want de voetbal inzichten tot een JAAP STAMMENTJE heb je wel in je. En echt eerder dan een JASPER CILLESSEN.

  Egbert : Ja de verdediger met de mexicaanse opvattingen , vandaag echt exentriek , eigenlijk foutloos , zet deze lijn vooral voort en je zal volgend seizoen zeker de SENESI kwaliteiten gaan aantikken , maar blijf dan vooral trainen en luisteren want de inzichten zijn er , maar dan wel nu echt gaan stoppen met voetballen met de punt van de schoen.

  KEEPER:

  Jordy : ja ook weer 2e seizoen JO13-1 , wekelijks op de keepersschool in Herkingen bij Ron van Neck vreselijk gegroeid in keepers kwaliteiten , helaas wordt dit niet altijd gezien , maar Jordy voor ons als team ben je van zeer groot belang , en ja vandaag werdt er weer gelachen door de tegenstander maar wat smoorde je keihard de smoelen tot chagerijnige gezichten toe , want de nul houden en de paar ballen die je kreeg gewoon 100% , en per slot gewoon ook als keeper scoren uit de corner in de laatste minuut , nou harder kan je een tegenstander niet laten balen en afgaan, Jordy voor ons ben je gewoon de keeper nmmer 1. Zet gewoon deze lijn door en uiteindelijk kunnen ze niet om je heen.

  Rik: Rik je hebt een special kaliber voetbal kwaliteiten die goed gebruikt moeten worden , waarbij ik als leider daar mijn ideeen over hebt ,

  Sep : Sep ook voor jou geldt dat je de verdedigende en middenvelders kwaliteiten dit te vertonen op het niveau waar je hoort te voetballen en als leider heb je daar ideeen over en gedachten over .

  Dinant: Zoals gezegt Dinant foutloos, en zeker JO13-1 waardig , ee heel verhaal is niet nodig , Dinant precies de voetballer zo als ik je al kon , en een welkome aanvulling en zeker het niveau wat je 100% gaat aankunnen , kijk naar Milan en Mitchel ook zei zijn blind ingestapt en lopen gewoon mee.

  Milan : Milan over jou ga ik niet te veel schrijven , alleen dat ik zeg zet deze lijn door , en binnen no-time zal jij de bepalende speler in de hoogste Jeugdteams zijn en ben ik heel blij dat je vandaag met ons wilde meedoen en hopen we je nog vaker te kunnen gebruiken , chapeau !!

  Timo : De voetballer van beton , vroeger hadden we een John de Wolf was niet zo snel maar Timo jje hebt alle kwaliteiten om dit te evenaren niet denken maar gewoon doen , kunnen we de bal niet kwijt dan gewoon de Drenkeling in , Timo ook voor jou geldt we maken graag gebruik van je.

  AFWEZIGEN:

  Dyran : Na al een dag ziek thuis op vrijdag , leek het ons als leider beter een weeknd erust te nemen want binnen 24 uur weer op het voetbalveld kan positief werken maar zeker negatief , Dyran snel opknappen en dan echt opknappen want je moet blijven oppassen in deze vfreemde tijd.

  Jurrian: Ja dan vallen we in de herhaling want zitten in de zelfe klas en ook ziek gemeld dus Jurrian ook voor jou idem dito voor de tekst bij Dyran.

  Milan : De haasjes in oosterhout aan het jagen , nou jou nummer van het tenue vandaag naar je maatje Dinant , hopelijk ben je er aanstaande zaterdag weer bij , geniet vooral van je weekend weg , en nogb even aftellen en je trainer/leider is er ook met de dagelijkse voetbal training op het “Haasje veld “ , de hulp coatch Roel die de warmingup doet dan , en de watermeisjes die de dorstige leiders/trainers voorzien van het kratje vocht verdrijvend middel he Sandra en Bianca.

  Sem : Balend als een stekker omdat hij niet aanwezig kon zijn , maar ook genieten van even weg , Sem tot maandag en geniet met je familie van even weg.

  Kenji : Afgemeld door andere reden , hopelijk dat je toch volgend jaar de wedstrijden kan gaan mee voetballen , want de kwaliteieten heb je echt , beetje rustiger worden in je spel , denken om je heen kijken dan kan je echt een bepaalde middenvelder worden.

  De wedstrijden die je al leider/trainer altijd wilt winnen zijnde wedstrijden tegen rockanje noord , of te wel de kraaien , en dat hebben jullie gedaan vandaag , net zo als eerder in het seizoen , met trots zeg ik dat de VOORNE AAN ZEE derby wederom op de drenkeling is gebleven ondanks dat de uitslag hoger had moeten zijn.

  Normaal ben ik niet zo voor man van de wedstrijd maar vandaag zeg ik dat ik het hele team een 9.9 geef maar dan toch Jordy een 10.0 geef , want toch geconcentreerd blijven en de nul houden en uiteindelijk zelf ook scoren vind ik dat jij de man van de wedstrijd vandaag was.