• Dennis Nijkamp neemt afscheid als speler

• Afgelopen zaterdag heeft sterkhouder Dennis Nijkamp zijn laatste reguliere competitiewedstrijd gespeeld voor het 1ste elftal.
    Met zijn komst in 2018 naar vv Rockanje heeft Dennis , naar eigen zeggen , het plezier in het voetballen weer teruggevonden. Met 111 wedstrijden in het oranje/ zwart is hij dan ook altijd van meerwaarde geweest zowel binnen als buiten het veld. De staf is dan ook erg blij dat hij vanaf komend seizoen actief zal zijn als assistent-trainer van Ad Reijtenbagh.
    De club en de supporters willen Dennis dan ook bedanken voor al zijn tomeloze inzet en zien graag dat hij het vlaggenschip nog 2 keer op sleeptouw neemt in de nacompetitie.
    Dennis Nijkamp bedankt en heel veel succes tijdens de echt allerlaatste wedstrijden ⚽️💪