• De stijgende lijn......

• Jaaa, het is er weer, Het wedstrijdverslag.

Na 2 moeizame weken en wedstrijden kwamen we vandaag iets beter van het veld. Daardoor is er weer wat tijd om een verslagje te schrijven i.pv. alle beelden terug te kijken, te analyseren, verbeterpunten te zoeken en de trainingen voor te bereiden...... ;-)

We beginnen met de TOPS!!
    6x gescoord!!! Goedzo Niels
    Mooie reddingen van Wessel en Todz
    Goed gejaagd door onze pitbull Jerray (en ook helemaal leeg aan het einde v/d wedstrijd) en lekkere verdedigende acties en mooie kapbewegingen door Quinn, Daniel en Nout.

Een aantal keer kwamen we met goede combinaties echt makkelijk naar voren en kregen we mooie kansen.

Nu nog die laatste pass of dat laatste schot, iets actiever zijn als we de bal verliezen aan de tegenpartij én vooral niet meer bang zijn voor de bal, dan gaan we volgende week echt kansen krijgen om onze 1e wedstrijd van het seizoen te gaan winnen.

Aanvallen is uiteindelijk de beste verdediging zou Johan Cruijff hebben gezegd!

Fijn weekend allemaal en tot maandag!