• Dankwoord Harry Rusken en Richard Venneker

 • Na een fantastisch mooi afscheid avondje bij Kitty (waarvoor nogmaals dank) willen wij toch ook alle supporters, bestuur, Voetbal Technische Commissie, leden, leden van de technische staf, Kitty en natuurlijk de spelers van de selectie bedanken voor de afgelopen 4 jaar!
   
  Vier jaar geleden begonnen we aan deze klus met het verhaal dat we de cirkel rond wilden maken en wilden bouwen aan een nieuw Rockanje, Het Rockanje 2.0- verhaal!
  In het eerste jaar haalden we de nacompetitie, Het tweede jaar werd door Corona abrupt afgebroken, daar hadden we grote kans op het kampioenschap omdat de koploper nog naar sportpark de Drenkeling mocht afreizen. Het 3de jaar werd al vroeg afgebroken door Corona. Het 4de jaar is weer volledig gespeeld, al was er wel een corona-onderbreking. In dit 4de jaar hebben we wederom de nacompetitie gehaald. 
  Naast prestaties op het veld, vonden wij het heel belangrijk dat er een groep zou ontstaan met vooral Rockanjese jongens. Zeker in de jaren met de coronabeperkingen waarin de nadruk lag op het bij elkaar komen en niet altijd op het voetballend gedeelte, was het hard werken voor ons allemaal. 
  Wat bij ons altijd voor een lach op het gezicht zorgde, was het enthousiasme en het plezier wat deze selectie altijd uitstraalde. Het is een fijne groep, die er altijd is en waar je altijd op kunt bouwen. De 'oudjes' namen de jongere spelers bij de hand. De jongeren zorgden voor energie en jeugdigheid. 
  Het was een heerlijke tijd en wij wensen de selectie en de nieuwe staf al het plezier toe in het maken van de volgende stappen. 
  Wij zullen echt nog wel eens langs de kant van het veld te vinden zijn!

  met sportieve groet, 
   
  Richard Venneker & Harry Rusken