• Bedankbrief van Support Casper.

 • Beste bestuur van V.V. Rockanje en andere betrokkenen,
  Via de button onder het hele bericht treffen jullie een bedankbrief aan van Support Casper.
  Afgelopen maandag kwam een ambassadeur van deze stichting langs om de spullen op te halen. Hij overhandigde gelijk een bloemetje met daarbij een grote dank naar onze club en de organisatoren.
   
  Deze meneer had ik een kopje koffie aangeboden en al snel vertelde hij dat hij voor Support Casper vrijwilligerswerk doet, omdat er drie jaar geleden bij hem de diagnose alvleesklierkanker is geconstateerd. Ik heb vol bewondering geluisterd naar zijn verhaal en het hele proces wat hij heeft ondergaan. We weten namelijk dat momenteel maar 1 op de 5 behandeld kunnen worden. Hier krijg je alleen maar meer respect en waardering voor als je hoort op welke wijze deze man keihard heeft gevochten tegen alvleesklierkanker en hoe hij nu verder gaat met zijn leven.
   
  Dat professor Casper van Eijck, zaterdag 18 juni, bij ons op de club aanwezig was, zegt alles over hoe betrokken hij is bij zijn patiënten en stichting. Als je dan ook later hoort dat professor Casper van Eijk op die zaterdag, tegen een familielid van één van zijn naaste patiënten, heeft aangegeven dat hij waarschijnlijk het juiste medicijn heeft gevonden, dan staat het kippenvel op je armen.
   
  Waarom ik dit zo schrijf? Zoals de burgemeester het ook verwoordde: V.V. Rockanje laat zich weer van zijn beste kant zien! En dat is namelijk ook zo!
   
  Er was ook veel publiciteit de laatste tijd omtrent dit alles. Soms werd er wel eens gedacht...Is dit niet te veel? 
   
  Persoonlijk vind ik het belangrijk dat we als club nadenken hoe weer dit soort maatschappelijke initiatieven nog meer vorm te kunnen gaan geven binnen de club. Je levert op zo'n moment misschien iets in, maar je krijgt het daarna dubbel en dwars terug. Daar ben ik van overtuigd!
   
  Ik wil daar graag, uiteraard met mensen die hier een bijdrage aan willen leveren, eens goed over brainstormen. Ik hoop dat jullie daarvoor open staan.
   
  Rest mij nog te zeggen dat wij (Peter, Fabian, Anton) het bestuur, sponsorcommissie, VTC, huisfotograaf Wout Kegel, kantinebeheer en alle andere betrokken vrijwilligers ontzettend bedanken voor de inzet en medewerking die jullie ten allen tijden hebben verleend!
   
   
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Namens allen

  Bedankbrief aan vv Rockanje