• Bal in de sloot of bij de buren

• Bal in sloot of bij de buren

Wij verwachten als club van elk team dat er geen ballen kwijtraken, dat is echt zonde van het geld. Toch willen we ook vragen om bij het zoeken naar een bal rekening te houden met de tuin & privacy van onze buren. Dus komt er een bal in de sloot of in de tuin bij de buren, hou dan aub rekening met de buren. Bel gerust even aan met de mededeling dat er een bal in de tuin ligt en doe het verzoek om deze terug te kunnen krijgen, meestal geen probleem.
    Waarom deze mededeling. Dat vanwege het feit dat er mensen (wellicht niet eens leden) pallets in sloot richting buren hebben gesmeten en deze als brug hebben gebruikt en daarna wat struiken/planten hebben beschadigd. Hoewel creatief toch niet helemaal de bedoeling.
    Leiders weten ook nog een lid van de voetbal te wonen die ballen uit de sloot vist wanneer deze langs zijn huis drijven, dus je kunt het altijd even met je leider bespreken.

Met vriendelijke groet,

Ruben Eland